Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

08. 10. 2024. 12:22 >> 12:22
Čitaj mi:

premijer liga

Džarel Kvansa stavio paraf na novu dugoročnu saradnju sa ''redsima''

Engleski fudbaler Džarel Kvansa, potpisao novi višegodišnji ugovor sa Liverpulom, saopštio je klub iz Premijer lige. Kvansa (21) igra na poziciji štopera, u Liverpulovu akademiju je došao kada je imao pet godina.

"Ne mogu biti srećniji trenutno. Novi trener i njegov stil igre imali su veliki uticaj na moju odluku i mislim da je ovo najbolji klub na svijetu u kojem mogu da se razvijam i postajem bolji igrač", izjavio je Kvansa.

Engleski fudbaler je za Liverpul odigrao 35 utakmica i postigao tri gola, prethodno je u sezoni 2022/23 bio na pozajmici u Bristolu.

Za mladu reprezentaciju Engleske odigrao je četiri utakmice.

Liverpul je prvi na tabeli Premijer lige sa 18 bodova, u sljedećem kolu dočekuje Čelsi.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније