Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

N. N.

29. 09. 2024. 23:18 >> 23:19
Čitaj mi:

LA LIGA (8. KOLO)

Korea u 95. minutu oteo pobjedu Realu, "Metropolitano" proključao

Na gotovo perfektnu sezonu Reala lani je jedinu sjenku bacio Atletiko, koji ga je izbacio u osmini finala Kupa kralja i spriječio da osvoji sva četiri takmičenja u kojima je učestvovao. I večeras mu je zadao težak udarac - "kolćonerosi" su u 95. minutu golom Anhela Koree stigli do remija u "Derbiju Madrilenjo" (1:1).

Kao po običaju, veliki gradski obračun je bio vatren, ali je viđeno malo pravog fudbala.

Dijego Simeone je krenuo ofanzivno, sa Antoanom Grizmanom, Aleksanderom Serlotom i Huanom Alvaresom, ali su igrači Karla Anćelotija odlično zatvorili sve prilaze mreži sjajnog Tiba Kurtoe.

Real je bio opasniji u napadu, više puta prijetio, a do jedinog gola na utakmici je došao u 64. minutu - Vinisijus je prošao po lijevoj strani i ubacio loptu u šesnaesterac, gdje ju je promašio Orelijen Čuameni, ali je došla do Edera Militaoa, koji ju je zakucao u gol.

Navijači Atletika su teško podnijeli vođstvo najvećeg rivala, zbog čega su gađali svog bivšeg golmana Kurtou svim i svačim, pa je susret bio prekinut na 10-ak minuta.

Poslije pauze je najveću šansu za domaće imao Samuel Lino, ali je sjajni Belgijanac odbranio. Atletiko nije odustajao, a nagrada je stigla u 95. minutu - Korea je pobjegao po lijevoj strani i nakon pasa Havija Galana uz dosta sreće savladao Kurtou.

Linijski sudija je podigao zastavicu, ali je poslije nepunog minuta stigla potvrda iz VAR sobe da je Antonio Ridiger bio bliži svom golmanu nego argentinski napadač, a na stadionu je nastala prava ludnica...

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније