Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

D.B.

24. 09. 2024. 09:12 >> 09:12

enrike demantovao da je u lošim odnosima sa mbapeom

Luis Enrike: Mbape je sjajan igrač, šteta što je prešao u Real

Kilijan Mbape je ovog ljeta napustio PSŽ i kao slobodan igrač otišao u Real Madrid. U lošim odnosima je napustio klub koji mu je dužan 55 milion eura.

Takođe se tada dosta pisalo da je Mbape u lošim odnosima sa trenerom Luisom Enrikeom. Međutim, španski trener je to demantovao u novom intervjuu za Movistar.

"Kilijan je sjajan igrač i osoba kakvu je teško pronaći kada govorimo o fudbalerima njegovog nivoa. Divan igrač, šteta što je otišao u Madrid", rekao je Enrike.

Mbape je proveo šest sezona u PSŽ-u, za koji je odigrao 308 utakmica te postigao 256 golova. Razvio se u jednog od najboljih napadača na svijetu.

Iz Monaka je stigao u PSŽ sa samo 19 godina za čak 198 miliona eura. Od početka ove sezone nastupa za Real, za koji je u osam utakmica postigao šest golova i upisao jednu asistenciju.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније