Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

S.V. [ Beta ]

18. 09. 2024. 17:39 >> 17:38

UPRKOS LOŠIM REZULTATIMA

Uprava Evertona i dalje podržava trenera Dajča

Uprava fudbalskog kluba Everton i dalje podržava trenera Šona Dajča uprkos lošim rezultatima i eliminaciji iz Liga kupa, prenijeli su danas britanski mediji.

Kako je prenio Skaj uprava na čelu sa vlasnikom Farhadom Moširijem, koji pokušava bezuspješno da proda klub, za sada podržava trenera, koji će predvoditi ekipu u subotu na gostujućem terenu protiv Lestera.

Everton je sinoć poslije jedanaesteraca izgubio od Sautemptona u trećem kolu Liga kupa, a ekipa je izgubila i sve četiri utakmice u Premijer ligi ove sezone i navijači su zbog toga tražili promene.

Dajč ima mnogo problema sa sastavom ekipe zbog bolesti i povreda igrača, među kojima su kapiten Šejmus Kolman i defanzivac Džared Brentvejt.

Skaj je prenio da je prije poraza od Aston Vile i Sautemptona Dajč imao "dovoljno kredita kod vlasnika", nakon što je u prethodne dvije sezone uspio da obezbijedi opstanak u Premijer ligi.

Dajč je u posljednjoj godini ugovora, a pregovori o nastavku saradnje nisu počeli zbog neizvjesnosti u vezi sa vlasnicima.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније