Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

D.B.

09. 09. 2024. 13:27 >> 13:27
Čitaj mi:

u pitanju jezička barijera

Zidan: "Da li bih volio da idem u Mančester junajted? Razumijem engleski, ali ne govorim ga tečno

Brojni španski mediji pisali su prethodne sedmice kako je Zinedin Zidan na meti kluba sa Old Traforda.

Ipak, od tog posla nema ništa, jer je Zidan u intervjuu za Ekip objasnio zbog čega neće moći da preuzme "crvene đavole".

U pitanju je, kako je rekao, "jezička barijera".

"Da li bih volio da idem u Mančester junajted? Razumijem engleski, ali ne govorim ga tečno. Znam da ima trenera koji idu u klubove bez da govore tamošnji jezik, ali ja radim na drugačiji način. Mnogo elemenata treba da se poklopi da pobijedite, to je globalni kontekst. Znam šta je potrebno da se pobjeđuje", rekao je Zidan.

Bivši as Reala je po odlasku sa kormila kraljevskog kluba odbio nekoliko primamljivih ponuda, između ostalih i onu iz Bajerna.

Bez posla je od 2021, a ranije je govorio da bi volio da bude selektor Francuske, dok se dovodio i u vezu sa Pari Sen Žermenom.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније