Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

S.V.

07. 09. 2024. 20:29 >> 20:29

"SOKOLI" VEĆ MISLE NA VELS

Mijatović: Mogli smo više na Islandu, jer u polju nisu bili bolji od nas

Dan nakon poaraza od Islanda, u taboru crnogrske selekcije i dalje isti utisak - golovi su naivno primljeni, a rival nije bio bolji u polju. Golman "sokola" Milan Mijatović ističe da će ekipa učiniti sve da se iskupi protiv Velsa.

"Kada izgubite utakmicu iz dva prekida, sigurno da nije dobro. Osjećaj nakon završetka bio je da smo mogli više.Šteta, jer u polju nisu bili ništa bolji od nas. Malo su nas poremitili vremenski uslovi, kao i to što se ova ekipa praktično prvi put skupila. Šta je tu je, ostaje nam da se okrenemo Velsu", kazao je naš golman.

Nema puno vremena za tugovanje, već u ponedjeljak slijedi Vels u Nikšiću.

"Protiv Velsa moramo da nametnemo naš stil igre. Sigurno da nije prijatno kada se dožive tri vezana poraza, računajući i prijateljske, to je alarm za sve nas da se skupimo i pružimo dobru igru u ponedjeljak", ističe Mijatović.

Zna se otprilike kako će Vels da igra...

"Oni će kao i sve ostrvske ekipe igrati na duge lopte. Vidjeli smo da su imali igrača više protiv Turske, da su napadali, ali eto nisu pobijedili. Očekujem pun stadion u Nikšiću, da nam navijači pomognu da dođemo do pobjede", zaključio je golman Budućnosti.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније