Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

N.R.

07. 09. 2024. 11:22 >> 11:29
1
Čitaj mi:

ZVANIČNO

Sutjeska potvrdila: Savović novi šef stručnog štaba

Kao što je Portal RTCG i ranije pisao Milija Savović i Sutjeska obnovili su saradnju - trener koji je kraj Bistrice donio posljednju titulu do sada na mjesto šefa stručnog štaba stiže umjesto Miljana Radovića, potvrdio je klub iz Nikšića.

Savović je u sezoni 2021/2022. dominantno osvojio titulu prvaka Crne Gore sa Sutjeskom, ali otpušten je već tog ljeta nakon eliminacije od farskog KI Klaksvika, te osvojena četiri boda u prva tri kola u CFL.

"Sezonu smo završili na prvom mjestu sa 75 bodova, uz gol razliku 64:29, dok smo na 36 mečeva domaćeg šampionata upisali 22 trijumfa, osam remija i šest poraza", podsjećaju iz Sutjeske.

Poslije toga Savović je radio u Al Itihadu iz Tripolija i Arsenalu iz Tivta, a Nikšićani se od njegovog odlaska nisu ni približili uspjesima ostvarenim u šampionskoj sezoni. Zbog toga su odlučili da ponovo pozovu Podgoričanina kako bi što prije popravili poziciju u domaćem šampionatu u kojem imaju šest bodova iz šest utakmica i nalaze se na 7. mjestu na tabeli. 

Пратите нас на

Коментари1

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније