Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

S.V.

25. 08. 2024. 09:59 >> 09:58

SAMO BOD U PRVA DVA KOLA

Fonseka: Ja sam krivac za loš start sezone

Trener Milana Paulo Fonseka kazao je da je on isključivi krivac za loš start sezone.

"Rosoneri" su nakon startnog remija sa Torinom na "San Siru" (2:2), sinoć poraženi od Parme u gostima (2:1).

"Na početku moram da kažem da sam za sve što se dešava sa ovim timom, ja odgovoran kao trener“, rekao je poslije utakmice Fonseka.

Kazao je da ekipa ima problem sa energijom i igrom u odbrani.

"Preuzimam odgovornost i ne želim da se krijem od toga. Međutim, jasno mi je da postoji kolektivni problem kada je u pitanju odbrana i agresija. Kada je neko izigrao naš pritisak, postalo je teško da ostanemo kompaktni i povratimo svoje pozicije. Kada smo se vratili na svoju poziciju, bili smo pasivni. Ima mnogo stvari. Za mene je to problem sa stavom, energijom i željom da se branimo kao tim“, poručio je Fonseka.

U narednom kolu, Milan će u Rimu igrati protiv Lacija.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније