Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

D.B.

07. 10. 2024. 09:13 >> 09:19
Čitaj mi:

serija a

Fonseka: Uznemiren sam jer su igrači samoinicijativno promijenili izvođača penala

Fiorentina je srušila Milan 2:1 u meču sedmog kola italijanske Serije A a trener Milana Paulo Fonseka ljut je na svoje igrače pošto su samoinicijativno meijnjali izvođače jedanaesteraca.

„Naravno da sam uznemiren pošto su igrači promijenili izvođača penala. Pulišić treba da ih izvodi. To nikad više ne smije da se ponovi, rekao sam to igračima“, poručio je Fonseka, koji je imao buran sastanak sa igračima nakon utakmice.

Potom i o nedostacima u igri.

"U prvom poluvremenu nam je nedostajala agresija. Prvi primljeni gol je došao iz neagresivnosti. U drugom poluvremenu smo bili agresivniji i više smo stvarali prilika, ali kad promašiš dva penala, teško je dobiti meč.

O suđenju i nije baš želio da govori.

„Ja koji volim fudbal ne želim da doprinosim ovom cirkusu. Sada je sve penal, bez obzira da li u našu korist ili protiv. Penal se svira i za najmanji dodir. Ne želim da ulazim u to“.

Mediji na Apeninima smatraju da je izostanak rotacije igrača mnogo oduzeo Milanu u sistemu 4-4-2.

„Mislim da smo do sada dobro radili sa ovom strukturom igrača, nije Fjorentina stvorila mnogo prilika. Ono što nam je nedostajalo je ste da budemo agresivni“, ponovio je Fonseka.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније