Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

D.B.

18. 09. 2024. 10:00 >> 12:13
Čitaj mi:

reakcije

Fonseka: Izgubili smo ravnotežu, Liverpul je moćan tim

Posle lošeg starta u Seriji A Milan je doživio poraz i u prvoj utakmici Lige šampiona od Liverpula na San Siru. Trener Paulo Fonseka smatra da je ovo proizvod niskog samopouzdanja.

“Igrali smo protiv Liverpula, a to je moćan tim. Dobro smo počeli, ali smo primilli dva gola posle prekida i to je promijenilo utakmicu. Izgubili smo ravnotežu, psihički. Tim je izgubio samopouzdanje, stvorili su se problemi i nismo radili ono što smo vježbali na treninzima”, rekao je Fonseka i dodao:

“Rekao sam igračima da na ovakvim utakmicama ovakve greške ne smiju da se prave. Istovremeno, moram da priznam da je Liverpul trenutno bolji tim od nas. Mi moramo da nastavimo da radimo kako bismo mogli da igramo 70, 80 ili 90 minuta dobrog fudbala, ne samo 20”.

Milan u narednom kolu 1. oktobra gostuje Bajeru u Leverkuzenu.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније