Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

S.V.

13. 08. 2024. 21:20 >> 21:20

KVALIFKACIJE ZA LŠ

Bodo opet bolji od Jagelonije, zakazao mečeve sa Zvezdom

Fudbaleri norveškog Bode Glimta savladali su večeras poljsku Jagieloniju u revanšu trećeg kola kvalifikacija za Ligu šampiona i time obezbijedili plasman u plej-of gdje će se sastati sa Crvenom zvezdom.

Norvežani su prije sedam dana pobijedili 1:0 na prvoj utakmici u Poljskoj, a danas su u revanšu na svom terenu sa 4:1 savladali Jagieloniju.

Poljaci su poveli u 4. minutu autogolom Patrika Berga, ali je Bode Glimt prvo stigao do izjednačenja u 34. minutu preko Sondrea Feta, a potom i vođstva u 38. minutu, kada je strijelac bio Isak Mata.

U drugom poluvremenu, Fet je postigao još jedan gol za Norvežane u 56. minutu, dok je konačnih 4:1 postavio Kasper Heg u 71. minutu meča.

Prvi meč plej-ofa za Ligu šampiona, Crvena zvezda će igrati u gostima u Norveškoj 20. ili 21. avgusta, dok je revanš zakazan za 27. ili 28. avgust na stadionu "Rajko Mitić".

Pobednik duela srpskog i norveškog tima plasiraće se u Ligu šampiona, dok će poraženi igrati u grupnoj fazi Lige Evrope.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније