Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

S.V.

12. 08. 2024. 18:25 >> 18:25

FIORENTINA NOVI IZAZOV

David de Hea: Nisam razmišljao o penziji, ali bilo je teško pronaći motivaciju

Španski golman David de Hea kazao je da nije razmišljao o penziji, iako je propustio cijelu prošlu sezonu, prenosi Skaj sports.

On je prije nekoliko dana potpisao jednogodišnji ugovor sa Fiorentinom.

De Hei je u junu 2023. istekao ugovor sa Mančester junajtedom.

"Nikada nisam razmišljao o penziji. Mančester junajted je vrhunski klub i moje srce će uvijek da bude uz ovaj tim. Nikada nisam razmišljao o povlačenju. Bilo je teško pronaći motivaciju za novo poglavlje u životu poslije 12 godina u vrhunskom klubu kao što je Mančester junajted. Konačno sam to osjetio u Fiorentini", rekao je De Hea, koji je za klub sa "Old traforda" branio od 2011. do 2023. godine.

Španski golman je za Mančester junajted nastupio na 545 mečeva.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније