Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

D.B.

07. 10. 2024. 09:00 >> 09:00
Čitaj mi:

serija a

Rafaele Paladino o De Hei: Vjerujte mi, on je 'monstrum'

Ostaće upamćena utakmica Fiorentine i Milana koja se igrala sinoć na stadionu "Artemio Franki" koja je završena 2:1 za Fiorentinu.

Čak tri odbranjena penala, dva u prvom i jedan početkom drugog poluvremena. Prvi je odbranio golman gostiju Majk Menjan a druga dva domaći čuvar David De Hea.

"Nevjerovatna noć, sjajna pobjeda. I ne želim da pričam o odbranjenim penalima, već o sjajnoj igri tima kako bi navijači uživali. Ova pobjeda nam je veoma važna, rad posljednjih nedjelja je konačno dao i pravi rezultat. Trijumf nad Milanom može da nam otvori sezonu na drugačiji način", istakao je De Hea posle meča.

Španac je u karijeri odbranio 14 penala, četiri u dresu Atletiko Madrida, jedan u selekciji Španije U 21, sedam u dresu Mančester junajteda i dva sinoć u Firenci. Treba reći da je posljednji odbranjeni penal pred sinoćni meč bio onaj Aleksandru Mitroviću 28. maja 2023. u pobjedi Junajteda nad Fulamom od 2:1.

"Vjerujte mi, on je 'monstrum'. Top klasa, svjetska. Mogli ste da vidite da je istinski šampion. Gledamo ga mi svakog dana, zahvaljujemo mu se što je sa nama jer ne samo što je top golman, već je i persona, pravi primjer saigračima", hvalio je golmana trener Fiorentine Rafaele Paladino.

Nakon poraza Milan je šesti na tabeli sa 11 bodova, Fiorentina je sa bodom manje na diobi od 8. do 11. mjesta. U narednom kolu Fiorentina ide u Leće, dok Milan dočekuje Udineze.

 

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније