Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

S.V.

19. 06. 2024. 10:44 >> 10:43

Dečić, Budućnost i Mornar saznali potencijalne rivale u 2. kolu kvalifikacija za LŠ i LK

Dečić, Budućnost i Mornar saznali su potencijalne rivale u drugom kolu Lige šampiona i Lige konferencija.

Tuzani ukoliku eliminišu velški TNS, u drugom kolu kvalifikacija za Ligu šampiona bi mogli da igraju sa Paokom, Ferencvarošom, pobjednikom duela Ludogorec - Dinamo Batumi i Apoelom.

Ukoliko naš šampion bude eliminisan, seli se u Ligu konferencija. U drugom kolu kvalifikacija potencijalni rivali su mu poraženi iz duela Ludogorec- Dinamo Batumi, Flora - Celje, Hamrun - Linkoln, Dinamo Minsk - FC Pyunik, Ordabasi - FC Petrokub, te Vikingur - Šamrok Rovers.

Ukoliko Budućnost eliminiše Mališevu sa Kosova, potencijalni rivalu u drugom kolu kvalifikacija za Ligu konferencija su joj pobjednici duela Šiauli - Levadija, te Bravo - Konah. "Plavi" u drugom kolu takođe mogu da igraju sa Puškaš Akademijom, CSKA iz Sofije i Slijemom.

Mornar bi ukoliko iznenadi Dinamo Tbilisi u narednom kolu kvalifikacija za Ligu konferencija mogao da igra sa Radničkim iz Kragujevca, Zimbruom, protiv bjeloruske Nemani, kao i sa pobjednikom dvoboja Aktobe - Sarajevo.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније