Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

L.V.

17. 06. 2024. 14:38 >> 14:38
Čitaj mi:

TRANSFER IZ CFL U OTP

Senaga iz Jezera u Debrecin

Jedan od najboljih fudbalera Jezara, Japanac Naoaki Senaga igraće od naredne sezone za mađarski Debrecin.

Japanski fudbaler koji igra na poziciji lijevog krila, odigrao je za Jezero 32 utakmice minule sezone, devet puta je postigao gol, dok je asistirao na tri meča.

Prije Jezera nosio je dres Mladosti DG, a fubalsku karijeru je počeo u U18 ekipi Jokahome.

"Debrecin ima veliku istoriji, veliki stadion i ovo je velika prilika za mene. Postoji razlika, japanski fudbal zahtjeva više trčanja, ali evropski fudbal je fizički zahtjevniji. Međutim upoznao sam se sa evropskim fudbalom nastupajući u Crnoj Gori", kazao je Senaga za klupsku televiziju Debrecina.

Kao igrače koji su mu uzor izdvaja japanskog fudbalera iz Brajtona, Kaaoru Mitomu, kao i fudbalera Borusije Dortmund Džejdona Sanča.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније