Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

N. N.

17. 06. 2024. 12:30 >> 12:30
Čitaj mi:

UMJESTO BUBANJE

Vlahović trener Mladosti, Jovanović produžio ugovor

Poslije ispadanja iz Prve crnogorske fudbalske lige u baražu sa Otrantom, Mladost iz Donje Gorice je odlučila da se rastane sa trenerom Slavoljubom Bubanjom i na mjesto pefa stručnog štaba postavila Nedeljka-Neđa Vlahovića.

Nekadašnji igrač Koma, Budućnosti, Rudara, OFK Mladosti, Grblja i Radnika iz Surdulice je bio trener timova sa Zlatice i iz Pljevalja, a ovo će mu biti treći angažman.

"Nakon takmičarski neuspješne sezone, u Donjoj Gorici smo bez predaha počeli da radimo na pripremi za sljedeću sezonu. Novi šef stručnog štaba biće Nedeljko-Neđo Vlahović, jedan od najboljih mladih trenera u Crnoj Gori koji je potpisao dvogodišnji ugovor".

Iz kluba napominju da 40-godišnjak koji je za reprezentaciju Crne Gore odigrao jedan meč (2008. godine protiv Slovenije) iza sebe ima dobre rezultate.

"Zahtijeva da njegova ekipa igra fudbal i voli rad sa mladim igračima, što je upravo i jedan od glavnih ciljeva našeg kluba. A cilj Mladosti ove sezone biće povratak u Prvu ligu", piše u saopštenju.

Mladost je zadržala dosta igrača iz prethodne sezone i produžila ugovor sa Anđelkom Jovanovićem. Pojačanja su Lazar Knežević, Nikola Ukšanović, Marko Kažić i golman Petar Radulović.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније