Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

N.R.

28. 05. 2024. 21:44 >> 21:58

NAKON SAOPŠTENJA OTRANTA

Mladost DG: Navodi Otranta netačni

Nakon što je fudbalski klub Otrant izdao saopštenje da je čelnik Mladosti iz Donje Gorice pokušao da nagovori igrača tima iz Ulcinja, Miloša Mugošu da ne igra u baražu, reagovao je tim iz Lješkopolja, takođe saopštenjem u kojem se ističe da je Mugoša na pozajmici u Otrantu.

"Igrač Miloš Mugoša je na početku sezone iz Mladosti trebao otići na pozajmicu u Otrant na zahtjev njihovog trenera Dejana Vukićevića, međutim zbog statusa amatera koji je Miloš imao u tom trenutku nije bilo moguće da ide na pozajmicu već je morao biti registrovan za Otrant. Za dobrobit i razvoj igrača dogovor je da se Miloš registruje privremeno za njih.

Dio dogovora je takođe bio da Miloš bude igrač Otranta do polusezone, ali kako se Otrant borio za ulazak u Prvu ligu napravljen je novi dogovor da igrač ostane do kraja sezone.

Samim tim ovi navodi nisu i ne mogu biti tačni jer je Milošu sugerisano da kao pozajmljen igrač ne bi trebao igrati protiv svog kluba, kao što to funkcioniše svuda u svijetu fudbala kada je igrač ustupljen.Miloš je dijete Mladosti, čak je i njegov brat član naših mlađih selekcija. Istu situaciju i zahtjev imali smo mi ove sezone od FK "Sutjeska" za igraca Ognjena Đinovića, kada isti nije igrao protiv njih, iako nam je utakmica bila vrlo bitna u borbi za opstanak.

Ove navode može potvrditi trener Otranta Dejan Vukićević sa kojim je postignut dogovor na početku sezone, kao i Uprava njihovog kluba koja je sa tim bila upoznata.

Ovom izjavom se ograđujemo od daljih obraćanja medijima, pozivamo na fer i sportsku atmosferu i nastavljamo pripreme za Baraž mečeve." stoji u saopštenju kluba iz Lješkopolja.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније