Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

L.V.

09. 06. 2024. 20:30 >> 20:33
Čitaj mi:

ŠAMPION ROLAN GAROSA

Alkaras: Bilo je pitanje hoću li uopšte igrati, hvala svima

Karlos Alkaras je novi šampion Rolan Garosa, nakon što je osvojio turnir u Parizu pobjedom nad Aleksandrom Zverevom 3:2.

Špansi teniser je tako došao do svog trećeg grend slema (ima titule i sa US opena i Vibldona), a u prvob obraćanju nakon trijumfa kazao je da je imao dosta problema sa povredama.

"Mom timu, ovo je bilo nevjerovatno, posljednji mjesec… Imali smo problema sa povredama, bilo je pitanje da li ću doći na Rolan Garos, ali svi su oni bili uz mene. Znam da su oni svi pomogli da postanem bolji igrač i hvala im na tome".

Posebno se zahvalio svojoj porodici.

"Hoću da kažem nešto i porodici, ponosan sam što je moja majka, otac, brat, što su bili tu. Znam da me često gledaju iz daljine, ali to što su ovde je vrijedelo. Uvijek su me vodili kući iz škole, uvijek su bili tu uz mene i ovo je sada lijepa prilika da im se zahvalim. Hvala svim ljudima bez kojih ovaj turnir nije moguć, svi vi ste važan dio, svaka čast Ameli, nemaš laku funkciju… Hvala svima koji učestvuju, hvala i publici koja je bila ovdje, vi ste bili nevjerovatan dio, napravili ste sve ovo posebnim i hvala vam na tome", rekao je Alkaras.

Osvrnuo se i na svog protivnika.

"Čestitke Saši na sjajnom početku godine i odličnom turniru. Ovo je nevjerovatno, kako igraš, znam da naporno radiš, da si kroz sve što si prošao posljednjih godina, da si se zbog toga našao ovdje u finalu Rolan Garosa. Siguran sam da imaš šansu da u budućnosti osvojiš barem jedan grend slem".

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније