Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

N.R.

02. 06. 2024. 00:09 >> 00:19

NAKON PORAZA U FINALU

Edin Terzić: Nismo zaslužili ovakav poraz, sjajno smo igrali

Trener Borusije iz Dortmunda Edin Terzić smatra da je njegov tim zaslužio više u finalu Lige šampiona. Bili su bolji "milioneri" skoro 60 minuta, propustili pet odličnih prilika, a onda su pali u posljednjih 15, pa je trofej Lige šampiona 15. put završio u Madridu.

"Pokazali smo sjajnu igru i zaslužili smo mnogo više od poraza od 2:0. Od prve sekunde pokazali smo cijelom svijetu da nismo ovdje došli da bismo igrali finale već da bismo ga pobijedili. Uradili smo toliko stvari kako treba, ali je rival bio pravi u svom trenutku što je nama nedostajalo večeras", istakao je Terzić.

Kapiten Mats Humels je dijelio mišljenje trenera.

"Odigrali smo sjajan meč, ponosan sam kako smo se predstavili. Igrali smo hrabro, kvalitetno, sa srcem. Nedostajao nam je gol, a onda smo udarili u zid kao mnogo puta ranije", rekao je Humels.

Vembli je postao noćna mora za Dortmund - dva izgubljena finala Lige šampiona 2013. od Bajerna i 11 godina kasnije od Reala.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније