Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

N. N.

13. 06. 2024. 13:21 >> 13:22

(NE)OČEKIVAN RASTANAK

Edin Terzić napustio Borusiju Dortmund

Samo 12 dana nakon što je u finalu Lige šampiona poražen od Reala 2:0, Edin Terzić je napustio Borusiju Dortmund.

Ovakva odluka nije neočekivana, jer se prije nekoliko dana "razbuktao požar" kada je Mats Humels rekao da neće da produži ugovor ako trener bosansko-hrvatskih korijena ostane na klupi.

Iskusni defanzivac je zamjerio 41-godišnjem treneru na previše defanzivnoj igri, a njemački mediji su pisali da još nekoliko igrača ima isto razmišljanje.

Zbog svega toga, Terzić je tražio sporazumni raskid saradnje 12 mjeseci prije isteka ugovora, što je uprava prihvatila.

"Edin Terzić napušta Borusiju Dortmund. Trener, koji je osvojio Kup Njemačke za BVB 2021, završio ka drugi Bundesligu 2023. i došao do finala Lige šampiona, tražio je da raskine ugovor iz istih stopa. Borusija Dortmund je prihvatila zahtjev nakon zajedničke diskusije", piše u saopštenju.

Nasljednik se već nazire - to bi trebalo da bude Nuri Šahin, koji je zimus došao sa planom da naslijedi Terzića ovog ljeta, ali se činilo da se sve promijenilo ulaskom u finale Lige šampiona.

Sve do bunta "senatora"...

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније