Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

D.B.

11. 06. 2024. 09:08 >> 09:09
Čitaj mi:

Humels: Ukoliko želite da ostanem, otpustite trenera Terzića

Mats Humels izgleda nije u dobrim odnosima sa trenerom Borusije iz Dortmundaa Edinom Terzićem, prenose njemački mediji.

Humels je navodno postavio ultimatum: "Ukoliko želite da ostanem, otpustite trenera Edina Terzića".

Humels, kome ugovor ističe na kraju mjeseca, smatra da je Terzićeva taktika pogrešna, a u intervjuu za "Bild" je to javno i iskazao poslije dva meča Bundeslige, a pred finale UEFA Lige šampiona.

"Bijesan sam jer smatram da Borusija ne bi trebalo da igra tako protiv bilo kog protivnika na svijetu. Nisam mislio da tako može da se nastavi. Osjećao sam da mi je čast uvrijeđena što sam morao da stojim na terenu tako pokorno, tako inferiorno u fudbalskom smislu. Dvije utakmice sa Štutgartom i gostovanje Leverkuzenu. Bilo je to barikadiranje sa 11 igrača u šesnaestercu", istakao je Humels.

Humels je slobodan 1. jula u izboru sredine. Neke nove ili ostanak u Borusiji zavisi od ostanka Terzića na klupi.

 

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније