Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

D.B.

30. 05. 2024. 09:04 >> 09:04
Čitaj mi:

nakon osvajanja trofeja

Mendilibar: Pretrčali smo maraton i na kraju prvi prošli kroz cilj

Hose Luis Mendilibar koji je došao iz Sevilje početkom ove godine, i sa njom osvojio Ligu Evrope prošle godine, sinoć je sa 63 godine, osvojio sa Olimpijakosom prvi trofej Lige konferencija.

"Nastavio sam nešto od prošle sezone, srećan sam. Međutim, znam vrlo dobro šta ovaj prvi evropski pehar znači za Olimpijakos. Ponosan sam što smo do cilja stigli svi zajedno", rekao je Mendilibar.

Eliminisao je Olimpijakos, nakon toga Fenerbahče, pa Aston Vilu.

"Suočavali smo se sa poteškoćama, preprekama, ali imali smo cilj. Pretrčali smo maraton i na kraju prvi prošli kroz cilj, vrijedilo je", zaključio je španski trener.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније