Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

D.B

30. 05. 2024. 08:47 >> 09:52
Čitaj mi:

marinakis časti

Olimpijakosu premija od pet miliona eura

Olimpijakos je osvojio UEFA Ligu konferencija (svoj prvi evropski trofej), slavila je cijela Grčka ali i naš reprezenativac Stevan Jovetić. Emocije su preplavile sve u Olimpijakosu.

A kako pišu grčki mediji, predsjednik Vangelis Marinakis je odlučio da će premija za igrače i stručni štab za osvajanje istorijskog prvog trofeja biti pet miliona eura.

Jovetić je igrao i za Fiorentinu i sinoć za Olimpijakos, nosio je dresove Sitija, Intera, Sevilje, Monaka, Herte, ali je dugo čekao ovako nešto.

"Osjećam se nejverovatno, ne mogu to opisati. Dugo sam čekao da osvojim ovako nešto, baš kao i Olimpijakos. Izbacili smo Fener, Makabi i mnoge druge sjajne timove. Aston Vilu! To je veliko dostignuće" i dodao:

"Ovu pobjedu posvećujem porodici i svom ocu koji više nije sa nama. Trebalo bi da slavimo i uživamo. Moja supruga zna kroz šta sam sve prošao i uvijek je bila uz mene. Ovu pobjedu posvećujem svojoj deci. Tako sam ponosan zbog svega".

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније