Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

D.B.

24. 05. 2024. 14:19 >> 14:19
Čitaj mi:

uoči meča

Ignjatović : Petrovac nam ne leži dobro

Budućnost posljednju utakmicu u takmičarskoj sezoni 2023/24. igra sjutra na stadionu „Mitar Mićo Goliš“ protiv Petrovca u 19h.

„Plavo – bijeli“ na oproštaju od prvenstvene sezone žele da izvrše pritisak na Mornar u borbi za drugo mjesto na tabeli, te da se što bolje pripreme za finale Kupa koje zvanično zatvara fudbalsku sezonu u Crnoj Gori.

„Ostaje žal što nijesmo uspjeli da odbranimo titulu, ali to je fudbal i moramo da idemo dalje. Imamo dva nova izazova, to su Petrovac i finale Kupa i samo smo na to koncentrisani“, rekao je desni bek Uroš Ignjatović.

Budućnost je u nezavisnoj Crnoj Gori odigrala 64 međusobna duela protiv „nebeskoplavih“, upisala je 34 pobjede, 21 remi i devet poraza, dok je pod Malim brdom skor sljedeći: 32 utakmice, 16 pobjeda, 12 remija i četiri poraza.

„Petrovac nam ne leži u posljednje vrijeme, posebno u gostima, i baš zbog toga – izuzetno poštujemo rivala, ali uradićemo sve da to promijenimo. Mislim da protivnik ima kvalitetne igrače, da je ekipa homogena i da igra dobro, naročito u finišu sezone“, poručio je Ignjatović i dodao:

„Imamo motiv da slavimo u posljednjem kolu, naša želja je da osvojimo tri boda i pripremimo se na najbolji način za finale Kupa, jer cilj nam je da se na pravi način oprostimo od sezone – peharom“.

Ulaz navijačima "varvarima" je zabranjen na još tom meču.

 

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније