Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

D.B.

16. 04. 2024. 11:15 >> 12:00
Čitaj mi:

španija

Ante Budimir se zbunio pri izvođenju penala, potom slomio rebra

Osasuna je u susretu 31. kola španske La Lige na domaćem terenu poražena od Valensije rezultatom 0:1, a glavni krivac za to je hrvatski reprezentativac Ante Budimir.

Napadač Osasune je u 97. minuti meča imao priliku da sa bijele tačke donese bod svom timu, ali je izveo jedan krajnje amaterski jedanaesterac.

Budimir je dugo čekao da izvede penal, čekao je golmana do kraja, ali se onda spetljao i poslao loptu po sredini gola. To je izveo toliko traljavo, pa je golman Giorgi Mamardašvili lagano pokupio loptu, koja je jedva došla do njega.

Budimir je inače najbolji strijelac Osasune i drugi najbolji strijelac Primere trenutno, dijeli mjesto sa Džudom Belingemom iz Reala sa 16 golova, imaju gol manje od prvoplasiranog Artjoma Dobivka iz Đirone.

Naime, kasno sinoć, Osasuna je objavila da je napadač Ante Budimir protiv Valensije pretrpio tešku povredu.

"Odmah nakon utakmice Ante Budimir odvezen je u Sveučilišnu bolnicu u Navari. Testovi su pokazali da je pretrpio ozbiljnu povredu u predjelu grudnog koša. Tačnije, slomio je tri rebra. Primio je sredstva protiv bolova. Noć će provesti u bolnici, a u utorak će biti podvrgnut dodatnim pretragama,"stoji u saopštenju.

Ovo je jako loša vijest ne samo za Osasunu nego i za reprezentaciju Hrvatske samo dva mjeseca prije prve utakmice Hrvatske na Euru, 15. juna protiv Španije.

Budimir je inače golom za pobjedu nad Latvijom u zadnjem kolu kvalifikacija omogućio Hrvatskoj odlazak na Evropsko prvenstvo.

 

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније