Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

L.V.

17. 03. 2024. 09:16 >> 12:02
Čitaj mi:

CFL

Šampionska trka se nastavlja: Budućnost u Baru, derbi Dečića i Sutjeske

Utakmicama 26. kola danas će biti nastavljeno takmičenje u Meridianbet Prvoj crnogorskoj fudbalskoj ligi.

Sve oči fudbalske javnosti biće uperene u dva duela: na Zlatici gdje će snage odmjeriti drugoplasirani Dečić i trećeplasirana Sutjeska, kao i na duel u Baru gdje će četvrtoplasirani Mornar ugostiti lidera ekipu Budućnosti.

Utakmica na stadionu Koma staviće na ispit ekipu iz Tuza, koja nije najbolje otvorila proljećni dio sezone, iako je uspjela u jednom trenutku da preokrene situaciju na tabeli.

Tri remija, dvije pobjede i jedan poraz za ekipu sa šampionskim ambicijama, uz to što sa Nikšićanima ove sezone imaju negativan trend.

Sutjeska je slavila u prvom ovosezonskom meču kao gost sa 1:4, dok je kraj Bistrice bilo 1:1.

Dva i po sata kasnije u Baru Mornar će da dočeka Budućnost.

Barani su odlično ušli u nastavak prvenstva, ne znaju za poraz u šest kola proljećnjeg dijela (po tri pobjede i remija), a posebno su uspjeli da "zategnu" defanzivu jer su na šest utakmica prilimi svega jedan gol.

Sa druge strane jesenji prvak je počeo loš proljećnu kampanju, u četiri prva kola nastavka nisu znali za pobjedu, ali onda su u zadnje dvije utakmice zabilježili dva trijumfa na kojima su postigli devet golova (6:0 protiv Arsenala, 0:3 protiv Jedinstva u Bijelom Polju).

U ostalim parovima Mladost će dočekati Arsenal (duel možete da pratite na Drugom kanalu RTCG), Rudar će u derbiju sjevera dočekati Jezero, dok će Petrovac ugostiti Jedinstvo iz Bijelog Polja.

Budućnost je vodeća na tabeli sa 47 bodova i ima jedan više od drugoplasiranog Dečića.

Sutjeska i Mornar osvojili su po 39, dok je peto Jezero sa 36 bodova

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније