Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

L.V. [ Beta ]

12. 03. 2024. 10:48 >> 10:49
Čitaj mi:

NAKON BURNOG DERBIJA

Voker pohvalio sudiju nakon meča sa Liverpulom

Fudbaler Mančester sitija Kajl Voker pohvalio je sudiju Majkla Olivera što se nije slomio i dosudio jedanaesterac u završnici utakmice protiv Liverpula na Enfildu.

Siti je na gostujućem terenu u nedjelju odigrao neriješeno 1:1 protiv Liverpula u Premijer ligi. Voker je mislio na posljednji napad Liverpula kada je Žeremi Doku bio u duelu sa Aleksisom Mekalisterom.

Mekalister i njegov trener Jirgen Klop rekli su poslije utakmice da je Oliver trebalo da dosudi jedanaesterac, ali ni Oliver ni VAR sudija nisu smatrali da je napravljen prekršaj.

"Mislim da je sudija dobro postupio. Kada imate publiku na Enfildu koja podržava svoj klub, možete se slomiti, ali sudija je pokazao iskustvo i karakter. Zbog toga se u ovom trenutku smatra vjerovatno jednim od naboljih sudija u zemlji i svijetu", rekao je Voker, prenio je danas Skaj.

Upitan da li misli da je bio prekršaj, Voker nije želio da odgovori.

"Vjerovatno nije na meni da kažem da li je penal. Ako kažem da nije penal, to će biti naslovi u medijima. Ako kažem da je penal, opet će to biti naslovi. VAR je provjerio, sudija je provjerio i to je sve što ću reći o tome", naveo je Voker.

Poslije 24 kola u Premijer ligi Arsenal je prvi sa 64 boda, koliko ima i drugoplasirani Liverpul, dok Mančester siti ima bod manje.

Sve tri ekipe imaju još po 10 utamica do kraja sezone, a Siti će pokušati da bude prva ekipa koja je osvojila četiri uzastopne titule engleskog šampiona.

"Mislim da niko nije u prednosti, svi imamo teške utakmice. Svi smo dugo u Premijer ligi i znamo da ima mnogo obrta, uspona i padova. Ima još mnogo fudbala da se igra, nadam se da će Siti osvojiti četvrtu uzastopnu titulu, što niko do sada nije uradio", rekao je Voker.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније