Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

26. 02. 2024. 16:15 >> 19:08
Čitaj mi:

LIGA NACIJA

Marić: Učinićemo sve da dođemo do povoljnog rezultata u Belfastu

Crnogorske fudbalerke sjutra igraju protiv Sjeverne Irske u gostima revanš meč baraža za plasman u UEFA B Ligu nacija. U prvom meču naša reprezentacija je poražena 2:0, pa je teško očekivati da može da izbori odlazak u viši rang. Selektor "crvenih" Mirko Marić kazao je da će ekipa učiniti sve da bude ravnopravan rival i stigne do povoljnog rezultata.

"Ono što možemo da očekujemo jeste da će djevojke dati maksimum i na ovoj utakmici. Vidjeli smo u prvom meču da je Sjeverna Irska bila bolji tim, dok smo mi uspjeli da pariramo do 70. minuta", rekao je Marić.

Očekuje da će "Vinzdor parku" biti dobro popunjen.

"Vjerujem da će ambijent na stadionu na kojem igramo biti dodatni motiv za djevojke da daju sve od sebe kako bismo probali da izvučemo povoljan rezultat", istakao je Marić.

U prvom susretu Crna Gora je odolijevala do 70. minuta.

"Pred nama je još jedna zahtjevna utakmica. Bez obzira na to što smo poražene u prethodnom meču, vjerujemo u sebe i vjerujemo da ćemo uspjeti da ugrozimo gol Sjeverne Irske. Pokušaćemo sve da im pokvarimo računicu", kazala je naša odbrambena igračica Helena Božić.

Meč u Belfastu počinje u 20 časova.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније