Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

N.R.

19. 02. 2024. 10:27 >> 10:36
Čitaj mi:

PIŠU ŠPANSKI MEDIJI

Poznati detalji ugovora Mbapea i Real Madrida

Fudbaler PSŽ-a, Kilijan Mbape, po pisanjima medija, na ljeto će preći u Real Madrid.

Dnevni list "Marka", a potom i ostali mediji iz Španije objavili su detalje ugovora Kilijana Mbapea sa Real Madridom.

Francuski napadač će tako od 1. jula i zvanično postati igrač madridskog kluba.

Mbape u Real stiže kao slobodan igrač, nakon što mu ističe ugovor sa Pari Sen Žermenom, a potpisao je ugovor na pet godina. Zarađivaće između 15 i 20 miliona eura neto po sezoni.

Plus će imati više bonusa u ugovoru kroz koje će da zarađuje, a tu je bonus za sam potpis ugovora koji će iznositi čak 130 miliona eura.

U Parizu mu je nuđen daleko veći novac da ostane u klubu i potpiše novi ugovor, 80 miliona eura za lojalnost, 60 za obnovu ugovora i 50 miliona plate po sezoni, međutim ni to nije bilo dovoljno da ga ubijede da ostane.

On je jednostavno želio da igra u Real Madridu i bilo je samo pitanje trenutka kada će se njegovi višegodišnji pregovori sa upravom kraljevskog kluba završiti potpisom ugovora.

Prema pisanju Marke, detalji stavke ugovora koja se odnosi na lik i djelo igrača bi mogli da budu daleko viši nego oni koje ima u PSŽ.

 

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније