Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

L.V.

18. 02. 2024. 20:02 >> 20:02
Čitaj mi:

BUNDESLIGA

Novi šok za Bajern, novi kiks Upamekana, Leverkuzen sada na +8

Fudbaleri Bajerna priredili su svojim navijačima još jednu lošu partiju, i vezali čal treći poraz u svim takmičenjima, nakon što je Bohum slavio sa 3:2.

Ekipa Tomasa Tuhela, koji bi mogao brzo da dobije zahvalnicu od najtrofejnijeg njemačkog kluba, prvo je poražena od direktnog konkurenta za titulu, ekipe Bajer Leverkuzena sa 3:0, onda su poraženo od Lacija sa 1:0, da bi izgubili večeras i od Bohuma.

Krenulo je dobro za Bavarce, pogotovo kada je Džamal Musijala pogodio u 14. minutu za 1:0. Međutim domaći fudbaleri su već do poluvremena preokrenuli rezultat.

Prvo je Takume Asana pogodio u 38. minutu, a šest minuta kasnije i Keven Šloterbek je posigao gol za preokret.

Bajern je probao u drugom poluvremenu da smanji rezultat. imali su posjed, napadali, ali u 77. minutu novo kiks Daja Upamekana koji je napravio penal, i zaradio crveni karton baš kao i prije par dana u Rimu.

Kevin Štoger je preuzeo odgovornost i pogodio sa bijele tačke, a poraz Bajerna je ublažo Hari Kejn, golom u četvrtom minutu nadoknade.

Treba istaći da su imali Bavarci nekoliko izglednih prilika ali iskusni čuvar mreže Manuel Raiman je branio kao u transku.

Leverkuzen nakon 22 kola ima sada osam bodova više na 12 kola do kraja prvenstva.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније