Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

N.R.

24. 01. 2024. 14:35 >> 14:35
Čitaj mi:

SAOPŠTENJE

FCG: Gdje je fudbal u Crnoj Gori na početku 2024.godine?

"Fudbalska Crna Gora" još jednom se saopštenjem obratila javnosti u Crnoj Gori.

"Želimo ovim putem da cijeloj fudbalskoj, a i široj javnosti skrenemo pažnju (a skrećemo je godinama) na aktuelna zbivanja a i zbivanja u prethodnoj 2023. godini, navodi se u saopštenju" Fudbalske Crne Gore.

„U Kotoru je prije par dana održana redovna Skupština Udruženja fudbalskih klubova – Jug, kako saznajemo iako je pokušana opstrukcija rada od strane krovne organizacije FSCG i pokušaj da se ne usvoji izvještaj rada predsjednika Nenada Maslovara, izvještaj je usvojen sa 19 glasova za, dva protiv (FK „Bokelj“) i tri uzdržana. Time je data puna podrška za rad Nenada Maslovara i njegov tim i nadamo se da će i ubuduće klubovi prvenstveno gledati svoj interes i ugledati se na rad Udruženja klubova – Jug“, stoji u saopštenju.

Oni sada pitaju javnost, gdje je fudbal u Crnoj Gori na početku 2024.

„A sada da pitamo javnost gdje je crnogorski fudbal na početku 2024. godine. Jedna smo od naslabijih liga u Evropi, maltene na samom dnu, sa najgorom infrastrukturom u Evropi, ostali smo bez jednog predstavnika u Evropi, sada umjesto 4 imamo 3, u najlošijoj 2023. godini u istoriji crnogorskog fudbala doživjeli smo da po prvi put nemamo predstavnika u prvom kolu kvalifikacija za Ligu šampiona, „Budućnost“ i „Sutjeska“ su doživjeli najteže poraze u svojoj istoriji“, naglasili su i dodali:

„Budućnost“ 5:0 protiv „Brejdablika“, „Sutjeska“ 3:0 protiv „Santa Kolome“, reprezentativne selekcije se još nijednom nijesu plasirale na neki završni turnir, a selekcija je propustila da iskoristi veoma povoljan žrijeb i najgore odigrane kvalifikacije reprezentacije Srbije i već poslije 5 utakmica ništa nije zavisilo od nas već smo čekali kikseve Mađarske i Srbije, od 12 bodova protiv Mađarske i Srbije osvojili smo samo jedan bod, zemlje članice EU u svojim informativnim programima izvještavaju o sumnjivim i namještenim utakmicama naših predstavnika, neslužbeno saznajemo da postoje klubovi koji su na crnoj listi Europola i Interpola, već duže vrijeme naše ekipe na pripremama crnogorski fudbal predstavljaju na veoma loš način sa veoma velikim brojem sumnjivih utakmica, dešava se da klubovi odmah prvi – drugi dan početka priprema igraju prijateljske utakmice sa jakim protivnicima i tako ugrožavaju zdravlje svojih igrača, nedovoljno spremnih i pripremljenih za takav vid napora.

"Sav ponor i nazadovanje koje traje već decenijama i uništavanje naše djece nije zaslužilo u poslednjim godinama nijedan ozbiljan tekst nekog od novinara i sa pravom se svi pitamo odakle takav „zakon ćutanja“ kod naših novinara i strah ili nešto drugo da se krene naprijed i da svima bude bolje" dodaje se u saopštenju.

"Region je daleko ispred nas, svi se bore i žele naprijed, samo u Crnoj Gori je neznanje i nerad su isplativi i „čuvaju“ fotelje, redovne plate, dnevnice, putovanja, luksuzne hotele, ishranu, a sve od našeg novca. Staljinizam na djelu u punom obliku" poručili su iz "Fudbalske Crne Gore".

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније