Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

L.V.

08. 01. 2024. 14:46 >> 14:46
Čitaj mi:

PREMIJER LIGA

Šer u Njukaslu do 2025. godine: Volim ovaj grad, volim navijače

Švajcarski reprezentativac i fudbaler Njukasla Fabijan Šer produžio je danas ugovor sa premijerligašem do juna 2025. godine.

Fudbaler koji igra na poziciji štopera je na Sent Džejms park stigao 2018. godine i do sada je odigrao 169 utakmica na kojima je 11 puta postigao gol.

Ove sezone odigrao je svaku utakmicu za ekipu Edija Haua, a i sam fudbaler ne krije povezanost sa klubom, gradom i navijačima.

„Rekao sam to već mnogo puta, ovdje se osjećam kao kod kuće. Volim grad i volim da igram za Njukasl i nevjerovatne navijače. Ne mogu da opišem koliko mi znači njihova podrška“, rekao je Šer za zvanični sajt kluba.

 

 

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније