Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

С.В.

02. 12. 2023. 22:22 >> 22:22

VELIKI IZAZOV

Stojković: Interesantna grupa, cilj da prođemo u osminu finala

Selektor fudbalske reprezentacije Srbije Dragan Stojković rekao je danas da je njegova ekipa dobila "interesantnu i tešku" grupu na žrijebu za Evropsko prvenstvo i istakao da će cilj biti prolaz u drugi krug takmičenja.

Srbija će na Evropskom prvenstvu naredne godine u Njemačkoj igrati u Grupi C sa Engleskom, Danskom i Slovenijom, odlučeno je danas žrijebom u Hamburgu.

"Interesantna, teška grupa. Moramo da igramo sa svima. Cilj je da budemo što bolji. Imamo balkanski derbi sa Slovenijom, imamo Dance koji su jako nezgodni i Engleze koji su jedna od najjačih ekipa u Evropi", rekao je Stojković u izjavi za Arenu sport poslije žrijeba.

On je naveo da nema potrebe plašiti se nikog, jer je fudbal "igra 11 na 11".

"Biće to interesantne utakmice. Imamo još dosta vremena da analiziramo, gledamo, da pravimo planove i spremamo se da budemo najbolji kad je najvažnije, a to je onog dana kada bude ta prva utakmica", rekao je Stojković.

"Ovo Evropsko prvenstvo je veliki izazov. Jeste uspjeh doći ovdje, ali sad treba dati maksimum da se napravi pomak, da odigramo najbolje što možemo, prikupimo što više bodova i da odemo korak naprijed, a to je drugi krug", zaključio je selekror Srbije.

Srbija će prvi meč igrati u Gelzenkirhenu 16. juna protiv Engleske, četiri dana kasnije u Minhenu će odmjeriti snage sa Slovenijom, dok će 25. juna ponovo u Minhenu igrati protiv Danske.

Evropsko prvenstvo održaće se od 14. juna do 14. jula 2024. godine u Nemačkoj.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније