Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

С.В.

02. 12. 2023. 20:32 >> 17:38

PREMIJER LIGA

Arsenal ostao na vrhu, važan trijumf Evertona

Fudbaleri Arsenala pobijedili su danas na svom terenu Vulverhempton sa 2:1, u utakmici 14. kola Premijer lige.

Arsenal je pitanje pobjednika riješio na samom početku meča, pošto su mrežu gostujućeg tima pogodili Bukajo Saka u šestom i Martin Edegard u 13. minutu.

Strijelac jedinog gola za Vulvse bio je Mateus Kunja u 86. minutu.

Arsenal je prvi na tabeli Premijer lige sa 33 boda, odnosno ima četiri boda više od Mančester sitija, a pet od Liverpula i Aston Vile koji tek treba da odigraju svoje utakmice ove runde takmičenja. Vulverhempton je na 13. poziciji sa 15 bodova.

Everton je minimalnim rezultatom savladao Notingem Forest u gostima 1:0. Tri zlata vrijedna boda u borbi za opstanak donio je Megnil, koji je pogodio sredinom nastavka.

Everton ima sada sedam bodova, dva manje od Lutona, koji je prvi iznad sigurne zone. Notingem je na 15. poziciji sa 13 bodova.

U preostala dva meča odigrana danas, Brentford je slavio protiv Lutona sa 3:1, dok je Barnli u derbiju začelja bio ubjedljiv protiv Šefilda sa 5:0.

Brentford je deseti tim lige sa 19 bodova, Luton je na 17. poziciji sa devet, Barnli je 18. sa sedam, dok je Šefild pretposljednji sa samo pet osvojenih bodova.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније