Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

С.В.

30. 11. 2023. 11:55 >> 11:56

ŽELI PARTIJU SA KARLSENOM

Salah: Igram šah svakog dana, zavisnik sam

Napadač Liverpula Mohamed Salah priznao je da je zavistan od igranja onlajn šaha, priznajući da sanja da jednog dana odigra partiju sa norveškim velemajstorom Magnusom Karlsenom.

"Bukvalno igram šah svakog dana, zavisnik sam. Moje korisničko ime je Mohamed Salah, praćeno sa još nekoliko brojeva. Često me ljudi pitaju da li sam ja zaista Mohamed Salah i ja im odgovorim potvrdno, ali mi ne vjeruju", rekao je Salah za "Skaj sport" i dodao:

"Kažu mi da lažem, a ja kažem "u redu, lažem.“ Nisam dobar kao Magnus Karlsen, ali sam dobar. Niko nema šanse protiv njega, ali nadam se da ćemo jednog dana moći da igramo sa njim“, rekao je Salah.

Među ostalim igračima koji su poznati kao ljubitelji šaha su i Trent Aleksander-Arnold, Kristijan Pulišić, te Martin Edegor.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније