Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

В.Г.

13. 09. 2023. 18:48 >> 18:48

KOŠTAO GA PORAZ OD ALBANIJE

Zvanično: Poljska smijenila Santoša poslije šest utakmica

Portugalski trener, Fernando Santoš, smijenjen je sa mjesta selektora Poljske reprezentacije, potvrdio je Fudbalski savez te zemlje.

Santoš je na kormilo poljske reprezentacije stigao u januaru ove godine i od tada je nacionalni tim vodio na šest utakmica, na kojima je ostvario učinak od po tri pobjede i poraza.

Posljednji poraz Poljaci su pretrpjeli od Albanije (2:0) u okviru kvalifikacija za Evropsko prvenstvo, koje se naredne godine održava u Njemačkoj.

Ovim neuspjehom dodatno je zakompikovana situacija za Poljsku da se nađu na EURU naredne godine i trenutno su pretposljednji na tabeli sa šest bodova, nakon pet odigranih utakmica.

Poljsku u oktobru i nevembru čekaju dueli protiv Farski Ostrava, a onda i direktnih konkurenata za odlazak na EURO, Moldavije i Češke.

Santoš je prethodno, između ostalog, osam godina predvodio selekciju Portugala i četiri godine reprezentaciju Grčke.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније