Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

И.Ш.

09. 08. 2023. 22:36 >> 22:39
1

KRAJ SARADNjE

Brnović više nije trener Sutjeske

Nenad Brnović više nije trener fudbalera Sutjeske, objavili su iz nikšićkog kluba.

Nakon što je sa dosta uspjeha predvodio omladince Partizana, nekada fenomenalni igrač sredine terena, kormilo Plavih preuzeo je pred utakmicu sa Iskrom u 4. kolu prethodne sezone, dok je ekipu posljednji put vodio u remiju sa Arsenalom prošle nedjelje.

Predvođeni Brnovićem, igrači Sutjeske su osvojili Kup Crne Gore i šampionat završili na drugom mjestu sa 70 osvojenih bodova - isto koliko i Budućnost, koja je zbog boljeg međusobnog skora osvojila titulu.

Ekipu je u prethodnoj i na početku ove sezone vodio na 45 utakmica u kojima je upisao 25 pobjeda.

Zajedno sa šefom stručnog štaba, klupu Sutjeske su napustili njegov pomoćnik Nemanja Kljajević, kao i kondicioni trener Srđan Tatalović.

"Hvala na svemu i puno sreće u nastavku karijere" poručili su na kraju saopštenja iz Sutjeske.

Пратите нас на

Коментари1

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније