Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

В.Г.

20. 07. 2023. 20:26 >> 20:31

PETOGODIŠNjI UGOVOR

Onana zvanično potpisao u Junajted

Andre Onana pridružio se Mančester Junajtedu sa kojim je potpisao ugovor do juna 2028. godine, sa opcijom produženja na godinu dana, potvrdio je klub.

Kamerunski golman je u svojoj karijeri upisao 255 nastupa, a 104 puta je uspio da sačuva mrežu.

Osvojio je tri titule i dva Kupa sa Ajaksom, prije nego što se pridružio Interu 2022.

Prošle sezone je osvojio Kup Italije i zabilježio najviše odbrana u Ligi šampiona.

"Pridružiti se Mančester Junajtedu je nevjerovatna čast i ja sam naporno radio cio život da bih došao do ovog trenutka, savladavajući mnoge prepreke na putu. Dolazak na "Old Traford" biće još jedno nevjerovatno iskustvo. Ovo je početak novog puta za mene, sa novim saigračima i novim ambicijama za koje se borim", poručio je Onana nakon potpisvanja ugovora.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније