Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

В.Г. [ Beta ]

08. 07. 2023. 15:32 >> 15:32

OSTAJE NA INTENZIVNOJ NjEZI

Ajaks: Stanje Van der Sara stabilno, ali i dalje zabrinjavajuće

Zdravstveno stanje bivšeg holandskog golmana Edvina van der Sara je stabilno, ali i dalje zabrinjavajuće nakon krvarenja u mozgu, saopštio je danas njegov bivši klub Ajaks.

Van der Sar, koji je sa Mančester Junajtedom osvojio Ligu šampiona 2008. godine, primljen je u petak na intenzivnu njegu.

"Edvin van der Sar će za sada ostati na intenzivnoj njezi. Njegovo stanje je stabilno, ali i dalje zabrinjavajuće", saopštio je Ajaks i naveo da te informacije dijeli u ime Van der Sarove supruge.

"Porodica Van der Sar, zajedno sa Ajaksom, zahvalna je i dirnuta brojnim porukama podrške", dodaje se u saopštenju.

Holandski mediji javili su u petak da je 52-godišnji Van der Sar bio na odmoru u Hrvatskoj kada mu je pozlilo.

Tokom igračke karijere nastupao je za Ajaks, Juventus, Fulam i Mančester Junajted, a 52-godišnjak se krajem maja povukao sa mjesta generalnog direktora Ajaksa, nakon razočaravajućeg trećeg mjesta u holandskom prvenstvu.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније