Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

С.В. [ Beta ]

05. 07. 2023. 14:34 >> 16:21

SAOPŠTILI IZ BOLNICE

Serhio Riko više nije na intenzivnoj njezi

Španski fudbalski golman Serhio Riko, koji je doživio tešku nesreću na jahanju krajem maja, otpušten je danas sa intenzivne njege, saopštila je bolnica u Sevilji.

Golman Pari Sen Žermena će ostati u bolnici kako bi se pratilo njegovo stanje, a zdravstvena ustanova će se oglasiti kada bude novih vijesti.

Prošle nedjelje iz bolnice su saopštili da je 29-godišnji golman svjestan i komunicira, potvrdivši ono što je njegova supruga ranije rekla medijima.

On je u bolnicu prebačen 28. maja, nakon što je pretrpio tešku povredu mozga u nesreći na jahanju u Andaluziji, zbog čega je stavljen na aparate za održavanje života.

Riko je član PSŽ-a od 2019. godine i za klub je odigrao 24 utakmice, dok je za reprezentaciju Španije upisao jedan nastup.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније