Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

В.Г.

09. 06. 2023. 22:09   >>  22:09

LIGA ŠAMPIONA

De Brujne pred Inter: Želimo prvi međunarodni trofej

Vezista Mančester Sitija Kevin De Brujne rekao je da sjutra želi da, poslije dosta nacionalnih trofeja, stigne i do međunarodne titule.

Mančester Siti će se sjutra u finalu Lige šampiona sastati sa milanskim Interom.

Belgijanac je uz Halanda jedan od ključnih igrač "Građana" ove sezone i najbolji je asistent (7) u ovogodišnjem izdanju Lige šampiona, a uz to je postigao dva pogotka.

"Ovdje sam dugo. Za mene je bilo nevjerovatno osam godina koliko sam ovdje i imao sam mnogo dobrih trenutaka. Naporno smo radili kako bismo bili na najvišem nivou. Uspjeli smo da osvojimo dosta nacionalnih trofeja, sada želimo međunarodni. Kada osvojite Ligu šampiona, postigli ste najveću stvar koju igrač može da postigne", rekao je De Brujne i dodao:

"Ako bismo to mogli da uradimo, to bi bilo sjajno za klub, navijače – bilo bi to nešto nevjerovatno. Veoma sam ponosan i srećan zbog onoga što smo postigli.. Bili smo zaista dobri kao tim. Ali želimo da sjutra napravimo sljedeći korak, da bude još nevjerovatnije, to je jedino što mogu da kažem“, zaključio je De Brujne.

Finale je na programu sjutra od 21 sat na "Ataturk" stadionu u Istanbulu.

 

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније