Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

И.Ш.

30. 05. 2023. 00:05 >> 00:06

NAKON OSVAJANjA KUPA

Brnović: Prezadovoljni smo osvojenim trofejom

Trener fudbalera Sutjeske Nenad Brnović iznio je svoje utiske nakon osvojenog Kupa u meču protiv Arsenala, koji je završen nakon penal serije.

"Prezadovoljni smo, osvojili smo Kup u mojoj prvoj trenerskoj sezoni. Prekid nas je poremetio, odustali smo od igre koja nas je krasila, stigla je kazna. Bolji smo bili u produžecima. Penal je lutrija i zasluženo smo osvojili." rekao je Brnović.

Trener Sutjeske osvrnuo se i na cjelokupnu sezonu.

"Zadovoljni smo sezonom, obezbijedili smo Evropu, borili se do kraja sezone za titulu"

Slijede pripreme za evropske kvalifikacije.

"Pokušaćemo da se borimo ovog ljeta. Ako ekipa ne pretrpi velike promjene možemo da se borimo da prođemo barem prvo kolo"

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније