Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

В.Г. [ Beta ]

27. 05. 2023. 22:00 >> 22:01

PORTO NIJE ODBRANIO NASLOV PRVAKA

Titula se seli u Lisabon: Benfika 38. put šampion Portugala

Fudbaleri Benfike osvojili su večeras šampionsku titulu u Portugalu, pošto su u utakmici poslednjeg 34. kola na svom terenu u Lisabonu pobijedili Santa Klaru sa 3:0.

Benfika je povela u sedmom minutu golom Gonsala Ramuša, prednost je udvostručio Rafa Silva u 28. a konačan rezultat postavio je Alehandro Grimaldo iz jedanaesterca u 60. minutu.

Benfika je tako sa 87 bodova osvojila rekordnu 38. šampionsku titulu, a prvu posle 2019. godine.

Santa Klara je ispala iz lige pošto je osvojila samo 22 boda.

Branilac titule Porto sezonu je završio na drugom mjestu sa dva boda manje od Benfike, posle večerašnje pobjede protiv Vitorije Gimaraeš 3:0.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније