Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

Л.В.

23. 04. 2023. 11:20 >> 11:22

BUNDES LIGA

Tuhelu sigurna pozicija u Bajernu

Suvjerena vladavina Bajern Minhena bi mogla nakon deset uzastopnih titula da se konačno prekine, a nakon 30. kola Bundeslige tron drži Borusija Dortmund sa svega jednim bodom više četiri utakmice do kraja.

Ima li su Bavarci bodovnu prednost, i nakon 45 minuta utakmice u Majncu i vođstva na poluvremenu izgledalo je da će tako i da ostane, a onda je u drugom djelu igre došlo do "pomračenja svijesti" i poraza koji ih je trenutno koštao prvog mjesta.

Sve oči uprte su u jednog čovjeka, Tomasa Tuhela.

Njemački stručnjak, pomalo iznenađujuće, je doveden nakon što je uprava kluba predvođena sa Hasanom Salihamidžićem i Oliverom Kanom odlučila da smijeni Juliana Naglelsmana, baš kada je ovaj uspio da izbaci iz Lige šampiona PSŽ.

Tuhel je potom poražen od Sitija ubjedljivo, uslijedio je i poraz u Kupu od Frajburga, a sada je i Majnc bio nepremostiva prepreka.

Zato su brojni i pomislili da bi saradnja sa njim mogla da bude kratkog daha, ali kako javlja Fabricio Romano, njegova pozicija je sigurna.

Zapravu u Bajernu se raduju predstojećem prelaznom roku zajedno sa Tuhelom, a prioritet je napadač koji bi mogao da zamijeni Roberta Levandovskog, od čijeg odlaska Bajern nema praktično klasičnu devetku.

 

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније