Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

В.Г.

31. 03. 2023. 16:33 >> 16:33

SREĆAN ZBOG BIVŠEG KLUBA

Hamšik pozvao Kvaracheliju i Osimena da ostanu u Napoliju

Bivši kapiten Napolija, Marek Hamšik, presrećan je sa radom Lućana Spaletija ove sezone i pozvao je najveće zvijezde tima da ostanu u klubu.

Napoli je trenutno jedna od najboljih ekipa u Evropi ove sezone, koja se nalazi na vrhu tabele Serije A. Tim je izgledao podjednako impresivno u Ligi šampiona gdje se sastaju sa Milanom u četvrtfinalu.

Napoli dijeli još nekoliko nedjelja od prvog Skudeta još iz vremena Dijega Maradone sada već davne 1990. godine, a ima i realne šanse da ostvari veliki uspjeh i na evropskoj sceni.

U razgovoru za "Napolimagazin", Hamšik je prvi put razgovarao o Napolijevom uspjehu ove sezone ističići da je veoma srećan.

"Srećan sam zbog naroda Napulja, kluba, predsjednika, trenera, dječaka, to je zadovoljstvo koje svi zaslužuju. Po mom mišljenju Napoli može ići jako daleko, ali ne smiju ništa da priznaju svojim protivnicima", reako je Hamšik.

Bivši kapiten Napolija takođe je pohvalio brojne druge zvijezde svog bivšeg kluba, tražeći od njih da ostanu u timu i narednih sezona.

"Zjelinski je takođe veoma važan za napadanje prostora. Kvarackelija ima sjajne zamisli na terenu, predivan je prizor gledati ga. On je svijetla budućnost. Osimen je mnogo sazrio i svaki gol koji postigne veoma je bitan. Nadam se da će svi moći da ostanu na Napoliju, jer su mladi i mogu započeti ciklus", zaključio je Hamšik.

 

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније