Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

Н.Р.

25. 03. 2023. 15:30 >> 15:55
1

KVALIFIKACIJE ZA EP

Mugoša: Srbija ozbiljna reprezentacija, očekujem sportsku atmosferu

Najbolji crnogorski fudbaleri nakon pobjede protiv Bugarske na startu kvalifikacija za EURO okreću se okršaju sa Srbijom u ponedjeljak u Podgorici. Napadač naše selekcije Stefan Mugoša ističe da nas čeka jači rival, ali da niko nije nesavladiv.

“Čeka nas novi izazov. Prvo da se oporavimo, a onda da probamo da nastavimo pobjednički niz. Sigurno da će biti mnogo teže nego u Bugarskoj jer imaju kvalitetnu reprezentaciju, ali niko nije nepobjediv. Nemamo strah. To je utakmica kao i svaka druga. Srbija je pokazala da je ozbiljna reprezentacija, naročito u Ligi nacija. Poštujemo ih, ali najviše cijenimo sebe. Nadam se da ćemo dobiti vjetar u leđa od navijača i da ćemo doći do željenog rezultata”, rekao je Mugoša.

Važno je, ističe Mugoša da atmosfera na stadionu "Pod Goricom" bude potpuno sportska.

“Očekujemo najsportskiju moguću podršku. Nema druge priče, osim sportske. Sa nestrpljenjem čekamo utakmicu i da probamo da nastavimo pobjednički niz. Cijela ekipa Srbije je odlična, Vlahović, Tadić, Mitrović, Kostić. To su fenomenalni igrači, ali imamo i mi kvalitete. Možemo da igramo sa svima, to smo pokazali ranije protiv Turske, Holandije, Rumunije. Poštujemo ih, ali ne damo na sebe.”

Trijumf protiv Bugarske na strani veoma je važan za samopouzdanje.

“Svi smo srećni i zadovoljni. Znate koliko je važan početak kvalifikacija. Ova tri boda nam daju vjetar u leđa i samopouzdanje jer smo na najbolji način otvorili kvalifikacije" kazao je Mugoša.

Srbija je na startu kvalifikacija bila bolja od Litvanije u Beogradu 2:0.

Meč Crna Gora - Srbija je u ponedjeljak od 20 sati i 45 minuta na stadionu pod Goricom uz prenos na Drugom programu TVCG.

Пратите нас на

Коментари1

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније