Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

Н.Р. [ FSCG ]

23. 03. 2023. 20:13   >>  21:31

KVALIFIKACIJE ZA EP

Poraz futsal reprezentacije od Srbije

Omladinska futsal reprezentacija Crne Gore poražena je i u drugom kolu grupe 2 glavne runde kvalifikacija za Evropsko prvenstvo.

Ekipa Sveta Ljesara pružila je jak otpor Srbiji, koja je do bodova došla rezultatom 3:1.

Srbija je povela autogolom Luke Doknića u trećem, Aleksa Stojanović minut kasnije povisio je na 2:0, a pitanje pobjednika riješio je Aleksa Stojanović u 25. minutu.

Jedini pogodak za Crnu Goru postigao je Milovan Ćetković u 40. minutu.

"Iako smo zasluženo izgubili od Srbije, bili smo bolji nego u prvom meču sa Ukrajinom. Golove smo primili iz naših grešaka, a ne iz nekih njihovih izrađenih akcija. Nama ostaje da u posljednjem meču turnira, sa Rumunijom, pokušamo da podignemo nivo igre i zabilježimo pobjedu" rekao je selektor Sveto Ljesar.

Crna Gora će turnir zatvoriti duelom sa Rumunijom, koji se igra 25. marta sa početkom u 16 časova.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније