Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

Л.В:

22. 03. 2023. 20:07 >> 20:13

POVRATAK ZLATANA

Ibrahimović mlađim saigračima iz reprezentacije: Nećete željeti da stanete kad budete u mojim godinama

Zlatan Ibrahimović će u 41. godini života ponovo da se odazove pozivu za reprezentaciju Švedske, i svoju šansu da čeka najvjerovatnije sa klupe.

Selektor Švedske Jane Anderson je više puta naglašavao da je samo njegovo prisustvo odličan podstijek za mlađe fudbalere.

Švedski mediji prenose da je Ibrahimović već imao razgovor sa svojim saigračima iz reprezentacije gdje im je između ostalog objasio zbog čega je tu.

"Sjedili smo za večerom i onda sam rekao svojim saigračima: Vjerovatno se pitate šta ja radim tu. Da mislite da sam glup, jer sam ovdje, imam 41 godinu i igram u reprezentaciji. Ali, sačekajte da budete blizu kraja. Tada ćete razumjeti sve što sada radim i počet će vas hvatati panika. Nećete željeti da stanete, pod svaku cijenu ćete željeti da nastavite", slikovito je objasnio Zlatan svojim saigračima.

On je u zadnjem kolu protiv Udinezea postigao gol u porazu Milana (3:1) i tako je postao najstariji fudbaler u istoriji Serije A koji je pogodio mrežu.

Za Švedsku je do sada odigrao 121 utakmicu i postigao je 62 gola.

Švedska će u ovom prostoru igrati protiv Belgije i Azerbejdžana.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније