Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

С.В.

08. 03. 2023. 10:13 >> 10:13

NAJAVA BOLjIH DANA

Poter: Bilo je napeto, odigrali smo fantastično

Trener Čelsija Grejem Poter kazao je da je meč sa Borusijom bio veoma napet, te da je njegova ekipa odigrala izvanredno.

"Plavci" si savladali sinoć Borusiju Dortmund (2:0) i plasirali se u četvrtfinale Lige šampiona.

"Nisam siguran kako se osjećam. Mnogo je emocija. Bilo je napeto na kraju meča, ali momci su igrali fantastično. Oduševljen sam što smo prošli dalje“, kazao je nakon utakmice Poter.

Penal za Čelsi je podigao tenzije na meču na viši nivo. Haverc je iz drugog pokušaja pogodio i trasirao put Čelsiju ka četvrtfinalu.

"Iskren da budem nisam sve najbolje vidio. Znam samo da je neko ušao prije vremena. Ponekad se dešavaju takve stvari. Kai je izdržao pritisak. Očigledno je da imamo povjerenja u njega. Nisam gledao kad je šutirao, ali sam bio oduševljen kada sam čuo urlanje navijača. Izvođenje penala nije za mene, divim se svakome ko to radi.“, istakao je trener "plavaca"

Plasman u četvrtfinale je možda najava boljih dana na "Stamford bridžu". Ipak, vremena za slavlje nema, slijede iskušenja u Premijer ligi.

"Bio je fantastičan osjećaj u svlačionici. Prošli smo kroz težak period i ovo takmičenje nam mnogo znači. Željeli smo da prođemo u osminu finala i uspjeli smo. Ali sad moramo brzo da se oporavimo i pripremimo za subotu kada igramo sa Lesterom u Premijer ligi“, zaključio je Poter.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније