Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

Л.В.

07. 03. 2023. 16:43 >> 16:46

HOLANĐANINA PONIJELE EMOCIJE

Veghorts napravio neoprostiv gaf na Enfildu: Navijači traže raskid ugovora

Holandski fudbaler i član Mančester junajteda, Vout Veghorts napravio je nešto nezamislivo na derbiju sa Liverpulom, što je izazvalo bijes kod navijača ekipe sa Old traforda.

Naime, visoki napadač je prije poletka utakmice dodirnuo grb Liverpula, sa natpisom "Ovo je Enfild", što je tradicija domaćih fudbalera i trenera.

Kako je Junajted doživio rekordni poraz od 7:0, čini se da se traži i najmanji razlog da navijači iskale svoj bijes na nekoga, a ovakav potez je upravo iz tog scenarija

Da stvar po Veghortsa bude još i gora, on je oduvijek pričao kako je još kao mali bio veliki navijač Liverpula, pa je tako sa ovim gestom prije utakmice kod nekih navijača Junajteda izazvao bunt i revolt pa se traži i da se sa njim momentalno raskine ugovor.

Visoki napadač je karijeru počeo u Emenu, da bi nakon toga igrao za Heakles iz kojeg prelazi u AZ Alkmar.

Odatle potpisuje za Volfsburg, a onda je igrao i za Barnli u PL i Bešiktašu.

 

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније